Казвам се Дияна Димитрова, Мениджър съм в „Банка ДСК „АД, клон Попово от 2008г. Средно образование съм завършила в ПГСС „Никола Пушкаров“, профил “ Растениевъдство „, любим предмет ми беше Икономика, поради което завърших висшето си образование със специалност „Финанси“ .

Един мениджър може да бъде успешен в своята работа като на първо място е дисциплиниран и последователен. Да дава добър пример с поведението и действията си. Да уважава колегите си и клиентите на компанията, в която работи, защото без доволни служители и доволни клиенти една компания няма как да се задържи на пазара и да бъде успешна.

Предизвикателствата в работата си посрещам с усмивка и като поредното препятствие, което трябва да прескоча.

Връзката между бизнеса и образованието е, че без едни добре поставени основи още от ученическата скамейка няма как да има квалифицирани кадри за бизнеса.

А каква роля играе и ще играе ПГСС „Никола Пушкаров“ за нашия бизнес е – очакваме добре подготвени, любопитни млади хора, които да поемем и обучим за целите на бизнеса ни.

Най-важните елементи, които превръщат една професионална гимназия в желана за ученици, учители, родители и бизнес партньори, според мен са условията и базата на едно училище, учителите – в частност техният професионализъм и отдаденост.

За бизнеса много важно е да има подходящи професии, които естествено да бъдат атрактивни и за учениците.

ПГСС „Никола Пушкаров“ в три думи е традиция, професионализъм, бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *