Казвам се Теодор Елисеев и съм управител на „Тео-Кар“ ООД гр. Попово.

Един мениджър може да бъде успешен в своята работа само, ако работи с екипа си и екипът му да работи за него. Когато колективът е мотивиран и харесва работата си, това се отразява и на бизнеса.

Посрещам предизвикателствата в работата си със спокойствие и анализиране на ситуацията. Все пак затова е всяко предизвикателство – да те научи да си по – добър и да те подготви за справяне със следващото.

Връзката между бизнеса и образованието е огромна. Образованието и добрата подготовка са ключови елементи за развитието на всеки бизнес. Хората, получили образование за професията, която след това ще упражняват, са готови да посрещнат предизвикателствата, които работата ще им поднесе и имат редица идеи за справяне с проблемни ситуации.

Важна е ролята на ПГСС „Никола Пушкаров“ за бизнеса. Теоретичните знания, съчетани с тяхното добро приложение, са това, което ни трябва. Надяваме се взаимно да можем да си бъдем полезни.

Една гимназия се превръща в желана за ученици, учители, родители и бизнес партньори единствено със стремежа си за развитие и предоставянето на възможност за учениците да започнат работа веднага след завършване на образованието си.

Ако трябва да опиша ПГСС „Никола Пушкаров“ с три думи, то това са бъдеще, кариера, иновативност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *