Казвам се Илиян Генадиев Илиев, собственик и управител съм на фирма Балкан груп ЕООД, занимаваща се с изкупуване, преработка и търговия с билки, а също така и отскоро се занимавам с техническо обслужване на пожарогасители и пожароизвестяване.

Завършил съм ПГСС“ Никола Пушкаров“ през 1999г. Класен ръководител ми беше инж.агр. Теменуга Тодорова. Любимият ми учебен предмет беше растениевъдство. В часовете беше интересно и учителите се стремяха да ни поднесат колкото се може повече знания и да ни накарат да заобичаме професията. Спомените от моето училище са много, това бяха едни от най-хубавите години в моя живот. Щастлив съм, че срещнах приятели, с които поддържаме връзка и до днес.

Бизнесът, който днес управлявам, е резултат на дългогодишен труд. След като завърших тогавашния техникум, реших че мога да приложа знанията, които съм придобил там, че те ще ми помогнат да се реализирам професионално. Оказа се вярно – до днес продължавам да се развивам в тази област.

Успехът за мен е всичко онова, което ме изгражда като човек. Щастливият човек е успешен човек според мен, всичко друго е преходно.

Когато си обичан и обичаш, щастие е когато близките ми са здрави, когато любимият човек е до теб и те подкрепя, щастие е да имаш верни приятели.

Моята голяма мечта е един ден /може би след много години/ бизнесът, който управлявам да произвежда изцяло екологични продукти. Винаги намирам време за семейството си, не намирам време за любимия си спорт – тенис на маса.

А дали вярвам на късмета, то ще ви отговоря с един мой много любим цитат:

„Откривам, че колкото по-усърдно работя, толкова повече късмет имам.“— Томас Джеферсън

Скъпи ученици, нека трудните ни времена не спират устрема ви към нови успехи и постижения. Обичайте своите учители и вярвайте в тях! Заедно преодолявайте трудностите и ги превръщайте в победи, защото вие сте бъдещето, в което вярваме всички!

На учителите на ПГСС “Никола Пушкаров“ пожелавам да продължават да работят упорито за развитието и просперитета на училището, да вярват и вдъхновяват младите хора, дори когато те не вярват в себе си и собствените си възможностите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *