Казвам се Иван Маринов Иванов и съм старши учител – ПН “Растениевъдство и животновъдство” в ПГСС “Никола Пушкаров” гр. Попово.

Завършил съм гимназията, тогава техникум, през 1988г. Класният ми ръководител беше г-жа Крушева. Любимият ми учебен предмет беше животновъдството, а най-интересни ми бяха стажовете в животновъдната ферма.

Избрах учителската професия, защото искам да провокирам интереса и да привлека вниманието на учениците към селското стопанство, тъй като в днешно време е много важно човек да знае как да се грижи за земята и природата.

За мен успехът е да видя ученици, завършили ПГСС “Никола Пушкаров”, да се ориентират към професии, свързани със селското стопанство.

Според мен щастието се крие в трудно постигнатите успехи. Искам семейството и близките ми да са живи и здрави, а целта ми е знанието, което предавам на учениците си, да достигне до колкото се може повече хора. Винаги намирам време да помогна на близките си и на учениците си, а нямам достатъчно свободно време за семейството си. Вярвам в късмета, тъй като благодарение на него имам прекрасно семейство .

Пожелавам на учениците никога да не се отказват, а да постигат мечтите и целите си, колкото и усилия да им струва. А на колектива на ПГСС “Никола Пушкаров”-нека бъдат здрави, щастливи и все така отзивчиви и отдадени на професията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *