Здравейте. Казвам се Дейвид Димитров, на 24 години съм. Работя като агроном в голяма фирма, която се занимава със земеделие и по- точно 2400 дка овошки (ябълки, круши и вишни) в околностите на гр. Първомай, обл. Пловдив. Също така съм и докторат по Овощарство в Аграрния университет в Пловдив.

През 2017 година завърших ПГСС „Никола Пушкаров“. Класен ръководител ми беше инж. агр. Мариана Цанева. Любими учебни предмети ми бяха история и растениевъдство. Любим спомен е участието и победите в Националното състезание „Млад фермер“.

Продължих в сферата на земеделието, защото още от малък съм по полетата и тракторите и това до голяма степен повлия и днес да се занимавам с това. Целта ми е да стана преподавател в Аграрния университет.

Успехът за мен е да сбъдваш мечтите си. Лично мен ме прави щастлив това да бъда на полето, в случая в градината, както и времето, прекарано с близките ми хора. Вярвам в късмета. Мисля, че без него нямаше да стигна до тук.

Пожелавам на всички от колектива да бъдат здрави, все така упорити и даващи знания на учениците, а на учениците да бъдат упорити и ученолюбиви и да знаят, че са на правилното място, а именно ПГСС „Никола Пушкаров“ Попово – най-добрата гимназия !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *