Казвам се Найден Радев Петров. Изпълнителен директор съм на фирма „Старт 2005“ ЕООД, която вече 20 години е с дейност производство на плодове.

Завърших ПГСС „Никола Пушкаров“ през 1987 година, а класен ръководител ми беше г-жа Грозева. Любимите ми учебни предмети бяха Икономика и Зеленчукопроизводство.

Още от ученически години знаех и исках да се развивам в сферата на земеделието, а в лицето на баща ми имах пример за човек, който обича земеделието и през годините е отглеждал различни земеделски култури. Благодарение на него и на знанията, който получих в ПГСС, успях да се реализирам успешно.

Чувствам се успешен, когато виждам резултатите от положените труд и усилия, а те в земеделието не са малко. Времето и природните условия са непредвидими, което е най- трудното в нашата област, но с много желание и отдаденост винаги се постигат добри резултати.

Обичам това, което правя, въпреки компромисите по пътя и това ме прави истински щастлив. Желая единствено да бъдем здрави, оттам нататък, както досега- с много труд и упоритост ще постигнем всички цели и мечти.

Винаги, когато мога, прекарвам време с приятели и семейството ми и въпреки това никога това време не ми е достатъчно. Вярвам в упорития труд и отдаденост, но има и една малка част късмет, която понякога може и да е определяща.

Пожелавам много успехи и ученици, които с голямо желание и интерес да учат и да се развиват в избраната професия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *