Здравейте, казвам се Пламен Стоянов Стоянов и работя във фирма „Синджента“ България на позиция технически специалист-растителна защита.

Завърших средното си образование в ПГСС „Н.Пушкаров“ през 2003 г. с класен ръководител г-жа Теменуга Тодорова. Като любим учебен предмет мога да посоча Растениевъдство, а любим спомен остава цялото ми обучение в гимназията.

След завършване на образованието си продължих да се занимавам със земеделие, защото винаги съм имал интерес към земеделските култури и тяхното отглеждане, както и към продуктите за растителна защита и тяхното развитие.

Успехът за мен е една симбиоза между труд, постоянство, дисциплина и малко късмет. Щастието за всеки носи различен смисъл, за мен щастието е че работя това, което обичам, както и че имам прекрасно семейство.

Една от мечтите ми в чисто професионален план бе да работя и да бъда част от фирма „Синджента“, а що се отнася до личните мечти, то определено това е да посетя, колкото се може повече държави в света.

Винаги намирам време за семейството си, а никога нямам достатъчно време за себе си и хобитата ми. Вярвам в късмета, да, но не вярвам, че само с късмет може да успееш, нужни са още труд, постоянство, силно желание и вяра.

На работещите в ПГСС ще пожелая да продължават да бъдат толкова вдъхновяващи, успешни и иновативни, a на учениците бих пожелал да бъдат по-любознателни, амбициозни и да се гордеят, че са част от ПГСС, която за мен е едно от най-добрите училища .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *