„Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго.

Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“
Джеймс Бари

От ранни зори, ученици от Ученическия съвет при ПГСС „Н.Пушкаров“ раздаваха картички с послания и празни пликове за да ни подсетят да използваме пощенската кутия на втория етаж в сградата. Част от тях, тематично облечени /Трифон, Валентинка и Купидон/, предизвикваха всички по време на междучасията със задачи, и който изпълнеше задачата получаваше награда, а който не ….

С прекрасни картички и пожелания, учениците от клуб „Дигитални умения“ влязоха в учителската стая и честитиха на своите учителите Деня на влюбените и Празника на виното.

А конкурсът „Храната на Купидон“, организиран от учениците от клуб „Еко-тийнс“ и клуб „Здраве“, внесе сладост и красота в този изпълнен ден на емоции. Директора на гимназията – г-жа Тодорова, разгледа и дегустира всяко едно кулинарно изкушение и определи победителите: Първо място за Василена, второ за Даяна и трето за Арзу. Честито!

Играта за символите продължава! Понеделник намерихте сърцето, а днес взехте емотикончето. Остават още три символа и в понеделник ще видим кой е най-добрия.

Ученици и учители заедно превърнаха училището в зона за учене с любов или в УЧИЛИЩЕ ЗА ПРИМЕР .

ПГСС „Н.Пушкаров“ е „Училище за пример“ по програмата на сдружение „Заедно в час“ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *